Chef’s Menu

Kansainvälisten kokkien yhdessä valmistama yhdeksän ruokalajin menukokonaisuus.  
Illallisen teema on kohtaaminen ja Turussa kun ollaan, tietenkin Itämeri.  
 
Illallinen rakentuu Itämeren alueen kansojen ruokaperinteestä. Olemme kutsuneet kokkeja mukaan Latviasta, Venäjältä, Tanskasta, Ruotsista, Virosta ja Saksasta. Suomesta tapahtumaan osallistuvat Bocuse d’Or edustaja Mikko Kaukonen ja Vuoden Kokki 2020, joka valitaan maaliskuussa. Järjestyksessään seitsemäs Chef’s menu nautitaan nyt toista kertaa Turussa. Illallisella kukin huippukokki varioi teemaa omalla tyylillään ja valmistaa yhden uniikin annoksen 9 ruokalajin kokonaisuuteen ja yhteiseen ruokatarinaan.

Chef’s menu –illallinen tarjoillaan kolmena iltana ja jokaisena iltana salissa on vain 150 paikkaa. Illan menu on salaisuus, joka paljastuu vasta illallisvieraille.

Allergiat ja erikoisruokavaliot otetaan huomioon ennakkoilmoituksesta. Kaikki lipun ostaneet saavat sähköpostiin ohjeet allergioiden ilmoittamiseen.

Osta liput
PaikkaRuissalon Tapahtumatelakka
Aikato 3.9. 18:00
pe 4.9. 18:00
la 5.9. 18:00
Hinta 496 € / hlö
Osta liput
Paikkoja150 henkilöä / ilta​

Ruissalon Tapahtumatelakka

Hevoskarintie 23
20100 Turku